Support Bovli

Support

Camerabeveiliging

Van een enkele tot zelfs tientallen camera’s: wij leveren camerasystemen in alle soorten en maten. Zeer gebruiksvriendelijk, flexibel en van hoge kwaliteit.

Afspraak maken
Camerabeveiliging

Camerabeveiliging: veilig en gebruiksvriendelijk

24 uur per dag weten wat er in je winkel of kantoorpand gebeurt? Met camerabeveiliging van BoVli Solutions kan het. Onze camera-systemen staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. BoVli Solutions levert, configureert, installeert en monteert camerabeveiligingssystemen. Om je een goed advies te kunnen geven, beginnen we altijd met een inventarisatie van je pand en je wensen omtrent camerabeveiliging. Op die manier bieden we je graag een oplossing op maat.

Camerabeveiliging
Schaalbaar
Camerabeveiliging

Schaalbaar

Van een enkele camera die we ‘inprikken’ in je bestaande internetverbinding tot enkele tientallen camera’s die de informatie naar een eigen server sturen: we leveren systemen van groot tot klein. Via een app is het geregistreerde beeld en geluid op zeer gebruiksvriendelijke manier te bekijken en beluisteren. Realtime, of over een te bepalen periode in het verleden. Doordat de informatie die onze camera’s verzamelen zowel online wordt opgeslagen als op de SD-kaart van de camera zelf, beschik je altijd over de juiste informatie, ook bij het eventueel wegvallen van de internetverbinding.

Camerabeveiliging

Slimme manieren

Heeft er iets plaatsgevonden waarvan je de beelden wilt terugzien? De professionele software die wij bij onze camerasystemen leveren, biedt slimme manieren om snel in de geregistreerde beelden te zoeken. Vaak vind je letterlijk binnen enkele seconden wat je zoekt!

Behalve voor beveiligingsdoeleinden, kunnen onze camerasystemen ook prima ingezet worden voor andere doelen, zoals het tellen van je klanten. Door een speciaal softwarepakket (klantenteller) te koppelen aan je systeem, worden de klanten die je winkel bezoeken automatisch geteld. Deze informatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld sales- en marketingdoelstellingen.

Slimme manieren
Ernst chter de pc.
Camerabeveiliging

Waarom camerabeveiliging door BoVli Solutions?

  • Kwalitatief hoogwaardig, veilig en betrouwbaar
  • Een optimaal gebruiksgemak bij het terugzoeken van ‘events’
  • Complete dienstverlening: van A tot Z geregeld door één partij
  • Geen omkijken naar beheer, onderhoud en nazorg
  • Ook inzetbaar voor marketingdoeleinden, zoals het tellen van klanten

Je camerabeveiliging geregeld zonder zorgen

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op!

Afspraak maken