Support Bovli

Support

IT-Diensten

Of je nu in de cloud wilt gaan werken, wifi wilt laten aanleggen of je huidige IT-infrastructuur onder de loep wilt laten nemen, BoVli Solutions helpt je graag om je IT-omgeving optimaal in te richten. Gebruiksvriendelijk, veilig en professioneel.

Afspraak maken

Je IT-diensten geregeld zonder zorgen

Kwalitatief Internet
Internet

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig netwerk voor jouw bedrijf?

Meer

Hardware upgrades
Hardware

Bij ons vind je een enorm ruim assortiment van hardware upgrades voor…

Meer

Cloud diensten
Cloud

Zoals je wellicht bekend is, is het aantal clouddiensten de laatste jaren…

Meer

Werkplek beheren
Werkplekbeheer

Het is belangrijk dat alles op rolletjes loopt binnen je bedrijf. Om de ideale werkplek…

Meer

Veilig internet

Internet

Ben jij op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig netwerk voor jouw bedrijf? Deze leggen wij maar al te graag voor je aan. En tegenwoordig kunnen we je bedrijf ook aansluiten op glasvezel van de beste providers. Ervaren monteurs komen bij je langs met de juiste apparatuur en meten gelijk de snelheid in elke ruimte zodat je verzekerd bent van topsnelheid. Daarnaast zorgen we er ook voor dat wanneer je internet tóch wegvalt, je verbinding gewoon overgaat op 4G. Zo komt je bedrijf nooit stil te staan en weet je zeker dat iedereen optimaal kan functioneren op de werkvloer.

Veilig internet

Hardware

Bij ons vind je een enorm ruim assortiment van hardware upgrades voor een onbeperkt aantal computers binnen je bedrijf. Jij wilt toch ook dat de productiviteit op de werkvloer altijd op niveau blijft? Zorg dan dat al je collega's voorzien zijn van de juiste apparatuur zoals desktops, laptops, monitoren, printers, tablets en de daarbijbehorende accessoires. Onze ervaren en goed opgeleide collega's geven je advies op maat en de monteurs kunnen alles gelijk voor je installeren. En vervolgens kun je altijd rekenen op onze topservice bij vragen, onderhoud of reparatie.

Je IT-diensten geregeld zonder zorgen

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op!

Afspraak maken
Veilig internet

Cloud

Zoals je wellicht bekend is, is het aantal clouddiensten de laatste jaren fors toegenomen. En dat gebeurt natuurlijk met een reden. Met een goede cloud hoef je namelijk geen server op je eigen locatie te laten draaien. Dit bespaart je bedrijf tijd en geld. Bovendien is de cloud tegenwoordig zó veilig dat je er haast niet meer omheen kunt. En bij ons haal jij er het meeste uit. We helpen je met online backups, Office 365/Exchange en het delen van documenten/data zodat je nog beter kunt samenwerken op de werkvloer. Daarnaast gaan we je IT-oplossingen ook preventief monitoren.

Veilig internet

Werkplekbeheer

Het is belangrijk dat alles op rolletjes loopt binnen je bedrijf. Om de ideale werkplek te realiseren, is het ook van belang dat de IT-apparaten en systemen goed en veilig beheerd worden. Als je dit écht professioneel wilt laten doen, ben je bij ons aan het juiste adres. Zowel op het gebied van hardware als service kun je bij ons altijd rekenen op de juiste ondersteuning en advies op maat. En dat tegen eerlijke prijzen. Onze kracht zit dan ook in de breedte van onze dienstverlening. Jij en je collega's kunnen ons altijd bereiken op werkdagen en worden gelijk geholpen!

De kracht van Bovli

De kracht van BoVli zit in de breedte van onze dienstverlening. Zowel op het gebied van de producten die wij bieden (van hardware tot software en alles wat daarbij komt kijken) als op het gebied van service. Zo trekken we graag een kabel door vanuit je meterkast, leggen we een wifi-netwerk aan en leveren we laptops of routers. Maar je kunt ons ook inschakelen om je software op de juiste manier te configureren of om te ‘trouble shooten’ als je internet eruit ligt. Levering, installatie, configuratie, beheer, onderhoud en nazorg… We doen het graag voor je.

Maar in sommige gevallen kan een server op locatie de beste oplossing bieden. Of is juist een hybride inrichting van je IT, waarbij je zowel gebruik maakt van een eigen server als van de cloud, het beste. Ook met deze oplossingen zijn wij je uiteraard graag van dienst.