Support Bovli

Support

Werkplekbeheer

Een werkplek die altijd werkt, zonder gedoe. Dat is wat BoVli jou biedt met all-in werkplekbeheer. En dat voor slechts 29 euro per maand! Wat je daarvoor krijgt, dat vertellen we je hieronder.

Ik maak direct een afspraak

Een complete IT-oplossing met all-in werkplekbeheer

Het BoVli team - een waar kennisbastion - beheert en beveiligd jouw werkplek(ken) vanuit het hoofkwartier in Zaltbommel.

Michael achter een beeldscherm.

BoVli als kennispartner, dat is een veilige keuze!

Wij geloven in slimme en betaalbare IT-oplossingen die jouw werkplek betrouwbaar maken. All-in werkplekbeheer biedt alles wat je nodig hebt om storingen te voorkomen en je IT-omgeving veilig te houden. Voor 29 euro per maand ga je all-in, waarmee je verzekert bent van een werkplek die werkt! Het all-in pakket bevat:

Connect Bovli

Dankzij onze tooling staat jouw PC in directe verbinding met het BoVli platform, waarvandaan wij de gezondheidsfuncties realtime kunnen monitoren en zo kunnen zien of: de harde schijf is versleuteld, alle veiligheidsfuncties - antivirus - actief zijn en je systemen dankzij patch beheer zijn voorzien van de laatste beveiligingsupdates.

EDR bescherming

EDR is een procesbewaker en grijpt in bij verdachte activiteiten op je PC, zoals wanneer iemand extern bij je inlogt en een admin account aanmaakt. Dankzij EDR-bescherming krijgen wij in onze tool een rode vlag en zijn we in staat om direct in te grijpen.

Webfilter

Deze controleert al je internetverkeer en voorkomt dat je per ongeluk op phishing sites terechtkomt.

Werkplekbeheer support

Via onze monitoringtool kunnen we zien of er ergens een update gedaan moet worden, dat doen we binnen het abonnement. Is er iets niet in de haak of zijn er extra maatregelen nodig om je systeem te updaten, dan kunnen we je direct ondersteunen via PC overname zonder gedoe met downloads en installaties van externe programma’s zoals bijvoorbeeld TeamViewer. Dat laatste valt buiten het pakket.

Samenwerken volgens het fair use principe

Natuurlijk geldt onze all-in service wel volgens het fair use principe. Waarmee ik bedoel dat alles wat gisteren werkte en vandaag niet meer, ik dat voor je op los binnen het abonnement. Een nieuw probleem? Dan leg ik je vooraf een kostenindicatie voor, zodat je achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wel zo helder!

BoVli all-in geldt voor;

  • De werkplek zelf
  • Daarmee dus niet voor printers en andere apparatuur
  • Ondersteuning op software van derden valt daar niet onder
  • Maar bovenstaande laten we als het binnen fair use valt wel in je abonnement vallen

De 365 omgeving moet worden voorzien van een door ons geleverde back-up

Ernst bezig met beheren.

Wil je zekerheid? Dan kies je net als POOK Haarden voor BoVli!

"Sinds we zijn overgestapt naar BoVli’s All-in Werkplekbeheer, hebben we geen omkijken meer naar ons IT-beheer. Het team van BoVli is altijd bereikbaar en biedt snel en effectief ondersteuning. We voelen ons echt veilig met hun proactieve aanpak en uitgebreide beveiligingsmaatregelen."

- Aart-Jan Tromp van POOK Haarden

All-in werkt ook voor jou

Jij kunt je concentreren op je kerntaken terwijl wij zorgen voor een veilige en efficiënte werkplek. Door all-in te gaan bespaar je tijd en geld, zonder concessies te doen aan veiligheid en prestaties.

Nog een keer de voordelen op een rijtje:

  • Vast maandbedrag
  • Direct contact voor werkplekbeheer support
  • Maandelijks opzegbaar

Klinkt goed toch?!

Werplekbeheer, probeer het

En hé, kom je er naar een maand achter dat het om wat voor reden dan ook niet bij je past, dan is er geen man over boord, want het all-in abonnement is maandelijks opzegbaar.

Laten we koffiedrinken, dan spreken we alles door.

Laten we een afspraak maken