Support Bovli

Support

Over ons

Wij zijn team BoVli! Een jong, bevlogen en gezellig team met veel ervaring. Wij kennen onze klanten en zij kennen ons en zo kunnen wij ervoor zorgen dat het werkt!

Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions

Ons team

Ernst van der Vlist Bij bovli
Ernst

Owner

“Als eigenaar van BoVli Solutions hou ik overzicht en werk ik mee aan de oplossingen voor jouw bedrijf. Van oorsprong ben ik elektricien. Die kennis combineer ik al ruim tien jaar met mijn interesse in de ICT, waardoor BoVli een breed kennisgebied heeft. Wij adviseren, installeren en voeren alle werkzaamheden zelf uit. Jouw verwachtingen zijn daarbij het uitgangspunt. Wij laten de techniek daarop aansluiten.”

meer

Jeffrey van der Meijden bij bovli
Jeffrey

IT Engineer

“IT biedt heel veel mogelijkheden. Ik denk graag mee over wat dan het beste bij jouw bedrijf past en regel dat graag voor je. Daarnaast help ik je met IT-support als er problemen zijn.”

meer

Michael van Hemert bij bovli
Michael

Support Engineer

Uitgebreide kennis van desktop systemen en veel ervaring op support. “Ik zorg dat uw problemen zo snel en goed mogelijk worden opgelost”

meer

Wouter Lodder bij bovli
Wouter

Support Engineer

Met jarenlange ervaring in eerste en tweedelijns support en brede kennis van systemen en producten help ik u graag snel aan een passende oplossing voor uw probleem.

meer

Ramon bij bovli
Ramon

Project/Support Engineer

Door jarenlange ervaring in softwareontwikkeling en IT heb ik een brede achtergrond om klanten verder mee te helpen. Dit in de vorm van directe support maar ook ontwikkeling van producten en diensten.

meer

Onze kracht

Persoonlijk betrokken
Persoonlijk & betrokken

Jou en je bedrijf écht verder helpen, dat is onze drijfveer. We voelen ons betrokken bij jouw doelstellingen en doen er alles aan om je te helpen om ze te bereiken. Wij vinden het prettig om een persoonlijke en langdurige relatie met je op te bouwen.

Breed kennis gebied
Breed kennisgebied

BoVli Solutions heeft een breed kennisgebied. Dat loopt van de kabels die in de meterkast zitten tot hardware, software, camerabeveiliging en cloud-diensten. Doordat wij alles zelf doen, houden we grip op de kwaliteit en ons serviceniveau.

Persioonlijk & betrokken
Grondige aanpak

Wij gaan niet aan de slag voordat we weten hoe het precies zit. Daarom komen we als dat nodig is bij je op locatie kijken, zodat we een maatwerk-advies kunnen uitbrengen. Dan weten we zeker dat onze oplossingen precies op jouw wensen én situatie zijn afgestemd.

Je IT-diensten geregeld zonder zorgen

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem contact met ons op!

Afspraak maken