Glasvezel ook bij jou in de straat?

Op dit moment wordt er door de Digitale Stad en de onderaannemers druk gewerkt aan de aanleg van glasvezel in de Bommelerwaard en daarbuiten. Misschien wordt er bij jou in de straat aan de aanleg gewerkt óf is de aansluiting zelfs al binnen opgeleverd en heb je een kastje aan de muur zoals te zien is in onderstaande afbeelding.

Glasvezel ook bij jou in de straat?

Op dit moment wordt er door de Digitale Stad en de onderaannemers druk gewerkt aan de aanleg van glasvezel in de Bommelerwaard en daarbuiten.

Misschien wordt er bij jou in de straat aan de aanleg gewerkt óf is de aansluiting zelfs al binnen opgeleverd en heb je een kastje aan de muur zoals te zien is in onderstaande afbeelding.

Belangrijk: Heb je interesse in glasvezel en zijn ze in de buurt bezig? Geef dit dan bij ons aan. Wij helpen je verder.

Na het plaatsen van het kastje bij jou binnen aan de muur ontvang je binnen twee weken een brief dat de aansluiting gereed is, bel ons, wij kunnen de verbinding dan direct voor je aanvragen.

Waarom een glasvezelverbinding via BoVli?

  • Snelle levering
  • Volledige en snelle support bij storing of vragen
  • Mogelijkheid tot 4G-backup
  • een superveilig internet filter op de lijn
  • Stapelvoorbeeld wanneer je meerdere diensten bij ons afneemt (bijvoorbeeld: vaste telefonie, mobiel en Microsoft 365)

Neem contact op

Blogs

Hier vind je informatie en geven we je tips over zaken die wij belangrijk vinden

besparen
Besparen, dat wil jij toch ook?

We werken steeds meer digitaal waardoor de tijd dat letterlijk alles werd geprint voorbij is, maar de kosten van langlopende printcontracten...

Meer
patchen
Onderhoud en patchmanagement

Patchen is belangrijk om fouten of zwakke plekken in een programma te verbeteren of een update te installeren. Lees hier over hoe je dat het beste bijhoudt.

Meer
glasvezel
Glasvezel

Op dit moment wordt er door de Digitale Stad en de onderaannemers druk gewerkt aan de aanleg van glasvezel in de Bommelerwaard en daarbuiten...

Meer