Zakelijke TV

Al eens nagedacht over televisieschermen in jouw bedrijf?
Bijvoorbeeld om je klantenof bezoekers te informeren of te amuseren?

Zakelijke TV

Wist je dat…

televisieschermen in een bedrijf toegevoegde waarde bieden aan bezoekers en medewerkers? je verplicht bent om voor het gebruiken van televisie(s) in een bedrijf een zakelijk tv-abonnement te hebben?
het aanleggen van zakelijke tv heel snel te regelen is? de HD TV ontvanger tot het einde van dit jaar gratis is? en je daarom alleen het abonnement betaalt?

Zakelijk TV van KPN

Zakelijk TV biedt meer dan alleen een ruim zenderaanbod in HD-kwaliteit. Door diverse functionaliteiten slim te combineren wordt het een professioneel informatie- en entertainmentkanaal. Denk bijvoorbeeld eens aan narrowcasting, het delen van informatie met een specifieke doelgroep op een specifieke plaats, zoals een wachtkamer of een bedrijfskantine. Het gaat dan dus over het delen van eigen informatie via de schermen. Dat is intern toe te passen om medewerkers betrokken te houden bij wat er binnen het bedrijf gebeurt, maar het is ook een perfect middel om een breder publiek te informeren met eigen (bedrijfs)filmpjes en teksten. Of combineer een tv-zender met een tekstbanner waarin eigen teksten komen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

O ja, Zakelijk TV voorkomt ook boetes, want bedrijven die televisiebeelden vertonen mogen dat niet doen via een consumentenaansluiting.

Ook gebruikmaken van de vele mogelijkheden? Tot het einde van het jaar is de HD TV ontvanger ter waarde van € 75,- gratis en wij zorgen ervoor dat alles naar behoren werkt. Bel ons gerust voor meer informatie: (0418) 764008

Bel ons even als je meer wilt weten over Zakelijk TV: 0418-764008
#televisie #narrowcasting #bedrijfspresentatie

Afspraak maken

Blogs

Hier vind je informatie en geven we je tips over zaken die wij belangrijk vinden

patchen
Onderhoud en patchmanagement

Patchen is belangrijk om fouten of zwakke plekken in een programma te verbeteren of een update te installeren. Lees hier over hoe je dat het beste bijhoudt.

Meer
glasvezel
Glasvezel

Op dit moment wordt er door de Digitale Stad en de onderaannemers druk gewerkt aan de aanleg van glasvezel in de Bommelerwaard en daarbuiten...

Meer
Extra veilig internet(EVI)
Extra veilig internet(EVI)

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. We hebben het dan over gijzeling en afpersing via het internet. De cybercrimineel besluipt je en legt je bedrijf...

Meer