4G back-up

‘Zonder de 4G back-up had die storing op onze vaste internetlijn voor veel narigheid gezorgd’
vertelde een klant ons.

4G back-up

‘Zonder de 4G back-up had die storing op onze vaste internetlijn voor veel narigheid gezorgd’ vertelde een klant ons. Gelukkig was er de mobiele back-up en kon hij tijdens de storing probleemloos doorwerken.

Internetstoringen op vaste internetlijnen zijn zeldzaam, maar het zal je maar net gebeuren dat er bij werkzaamheden een kabel kapot wordt getrokken. Een voorbeeld uit de praktijk: rond een verdeelkast werd onkruid verwijderd met een brander en dat zorgde voor een smeulende verdeelkast en een internetstoring tot gevolg. Op het eerste gezicht een onbeduidend voorval wat echter grote gevolgen had voor de bedrijven die afhankelijk waren van de internetkabel in juist die kast.

Als zo’n storing zich voordoet schakel je, zeker tegenwoordig, heel makkelijk over op thuiswerken. Maar denk eens aan de toepassingen in je bedrijf die je niet zomaar extern op kunt pakken zoals kassasystemen, de mogelijkheden om te pinnen en je telefonie.

Als je kiest voor een 4G back-up voorkom je heel eenvoudig en voor weinig geld dat je bij een storing op de vaste internetlijn met de handen in het haar zit. Tenzij je een kapper bent natuurlijk …

Hoe werkt het?

Wij vervangen de standaardrouter voor een exemplaar met 4G-simkaart. Als zich een internetstoring voordoet neemt de 4G back-up het automatisch over en schakelt ook weer terug als de storing is verholpen. Niemand die er wat van merkt, jij niet, je medewerkers niet én ook je klanten niet.

Bel ons even als je meer wilt weten over 4G back-up: 0418-764008 #internetstoring #internet #backup #4G

Afspraak maken

Blogs

Hier vind je informatie en geven we je tips over zaken die wij belangrijk vinden

patchen
Onderhoud en patchmanagement

Patchen is belangrijk om fouten of zwakke plekken in een programma te verbeteren of een update te installeren. Lees hier over hoe je dat het beste bijhoudt.

Meer
glasvezel
Glasvezel

Op dit moment wordt er door de Digitale Stad en de onderaannemers druk gewerkt aan de aanleg van glasvezel in de Bommelerwaard en daarbuiten...

Meer
Extra veilig internet(EVI)
Extra veilig internet(EVI)

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. We hebben het dan over gijzeling en afpersing via het internet. De cybercrimineel besluipt je en legt je bedrijf...

Meer